Yleisimpiä kysymyksiä & vastauksia

prscalsång toimii parhaiten vähän väljemmissä housuissa. Silloin takamuksen ja prscalsångin väli pääsee liikkuessa tuulettumaan paremmin. Housuissa pitäisi olla vyölenkit tai vastaavat, joihin prscalsång pussukkaosa voidaan sitoa kiinni.

Tämä ei olekaan ihan helppoa ainakaan ihan optimaalisesti. Kiinnitysnaruja voi jatkaa solmimalla niihin lisänarua ja siten prscalsångin saa jotenkuten paikoilleen.

Koonvalintaan löytyy tipsejä tästä sivulta ja esimerkiksi IG tililtämme.

Tämä on vähän henkilökohtaiseen hygieeniaan ja odöörimaailmaan liittyvä kysymys. Vahva suositus on, että kangasosia silloin tällöin pestäänkin. Vaikka välivuori, eli laineri osa onkin olemassa hengittävyyden parantamiseksi.

Toki voi! Esimerkiksi laittamalla linerin sisään vaikka tuplaeristeosan. Tällöin toki prscalsång alkaa pullottaa housussa enemmän näkyvästi, mutta on toki paaaaljon lämpimämpikin.

Olemme paketoineet tämän valmiiksi vaihtoehdoksi prscalsång Original Super Cold Edition paketiksi.

Toki voi niinkin tehdä! Jos esimerkiksi on kuiva keli ja tietää, ettei tarvitse ihan kovinta eristystä, niin pussukan sisältä voi ottaa eristeen tai lainerin pois. Pelkkä eriste ei pysy ihan niin hyvin paikoillaan ilman lineria, mutta prscalsång toimii myös niin.

Ympäristöystävällisyys on meillekin tärkeää. Haluamme vielä tulevaisuudessakin nauttia talvista ja kylmistäkin keleistä.
Kangasmateriaalit ovat kaikki kierrätettyä PET muovia. Joo muovia, mutta tämä on oikeasti yllättävänkin ympäristöystävällinen vaihtoehto. Ja mikromuovin päätyminen luontoon on enemmän kiinni käyttäjistä ja miten tavarat sitten hävitetään, kun aika koittaa.

Valmistus on pääosin Virossa ja kaikki alihankinta muutoinkin EU:ssa.

Noh, tämähän on tietysti ihan oma tarinansa. Tuppaannu jossain tapahtumassa Karvamikin kylkeen ja kysy ihan naamatusten, niin selviää.

Paras alkuarvaus on pituutesi mukaan valita oikea koko. Voit toki tarkistaa vielä mittanauhan kanssa pituuden perberin poskesta polvitaipeeseen. Tähän mittaan verrattuna kannattaa valita lyhyempi eriste, kuin mitä tuo mitta itselläsi on. Säätövaraa korkeudessa on vyotärönauhaan saakka. prscalsångin alareuna pitäisi olla seisoessa hitusen polvitaipeen yläpuolella, silloin se kulkee mukana mukavimmin.

Koonvalintaan löytyy tipsejä tästä sivulta ja esimerkiksi IG tililtämme.

Liian iso prscalsång on lähinnä vähän epämukava, jos se kävellessä ja liikkuessa hiplaa herkkää polvitaivettasi. Lisäksi olen huomannut, että liian pitkä prscalsång saattaa helpommin taipuilla ja “kurttaantua”.

Koonvalintaan löytyy tipsejä tästä sivulta ja esimerkiksi IG tililtämme.

Pahinta mitä tapahtuu on, ettei prsacalsång vain lämmitä perberiäsi optimaalisesti. Liian pieni koko ei muutoin haittaa käyttöä mitenkään.

Koonvalintaan löytyy tipsejä tästä sivulta ja esimerkiksi IG tililtämme.

Voe tokkiisa! Voit helposti siirtää prscalsångin housuista toiseen tarpeen mukaan. Voit myös laittaa vaikka prscalsång pussukkaosan useampiin housuihin ja muljautella lineria ja eristettä sitten tarpeen mukaan housuista toiseen, jos et jaksa/viitsi/osaa näprätä solmuja housuista toiseen.
Hiihto, Pulkkailu, Kelkkailu, Kalastus, Pilkki, Veneily, Metsästys, picniccailu ja niin edelleen. Mielikuvitus on vain rajana missä kaikkialla perberi on mukava pitää lämpimänä ja olo mukavana.

Ihan rehellisesti nimi tulee kaveripiirissä syntyneestä nimityksestä ”persekalsarit”. Paremman termin puutteessa se jäi sitten elämään. Tuosta sitten piti vääntää vähän kansainvälisempi ja vähemmän vulgääri ilmaus.

prscalsång, perskalsonki, prskalsong, prskalsonki, perscalsång, perskalsång ja niin edelleen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mutta vain yksi oikea prscalsång!

En ole lääkäri, mutta voin vilkaista.

Kansankielessä ja perimätiedossa kylmässä istuminen ja pissivehkeiden kylmettyminen liitetään melko suoraan tulehduksiin ja kipuihin rauhasissa ja putkissa. Tämä ei kuitenkaan taida olla ihan niin suoraviivaista, eikä lääketieteellistä suoraa yhteyttä ole käsittääkseni osoitettu. Mutta minulle ainakin riittää, että prscalsång pitää pehvani mukavana ja lämpimänä sekä mahdollisesti pitää kirvelevät kivut poissa sen lisäksi.

Ensimmäinen tipsi on tuplata eristeosa, kuten on tehty Super Cold Edition paketissa.

Toinen tipsi on sujauttaa sellaiset kemialliset hanskan- tai kengänlämmittimet prscalsångin lahkeisiin, yksi kumpaankin. Lämmitin asettuu sinne polvitaipeen lähelle ja siellä on isoja verisuonia ihan pinnassa ja lämpö siirtyy supertehokkaasti pitkin kroppaa.

Tämä on hyvä keino lajeissa, missä liikkuminen on vähäisempää tai jopa hetkittäin ei suotavaa. Esimerkiksi metsästys, kalastus, pilkkiminen, yleisönä katsomoissa (jopa suomenkesäteatterissa, kun hetkellinen lumenvähyys yllättää).

Ehdottomasti! Pikkuihmiset nimenomaan möyritvät pitkin hankia ja rapakoita.

Lapsilla on muutenkin kaikkia altistavia tekijöitä ties mille vaivoille. Kansanperinteen mukaan kylmä perberi ei ole hyvä juttu. Siihen tämä on erittäin etevä!

Ja miksei ne lapsetkin nauti elämästään enemmän kun on perberi mukavana kaikkea touhutessa.

Erityisesti XS koko Original ja SCE paketti sopii lapsille ainakin 120 cm ylöspäin. Voi toimia pienemmällekin, mutta tällä hetkellä ei ole sellaisesta käyttäjäyksilöstä varmaa havaintoa.

Miten… 1

Näin kokoat prscalsång pyhän kolminaisuuden perberillesi:

Luiskauta prscalsång eristyspalat tikkivuori pussukkaan, yksi kumpaankin “lahkeeseen”. Ne menee oikein päin, kun merkki jää yläkulmaan ulkoreunaan.

Tämä prscalsång eristys- ja vuorikokoonpano menee sitten lilan prscalsång baggyn sisään. Oikeastaan ei ole väliä kumpi on etu- ja kumpi takapuoli, mutta ylös-alas-suunta lienee itsestäänselvä. Sujauta vielä toinen keskimmäisistä sidosnauhoista yksinäisen napinreiän läpi pussukkaosassa ja olet valmis.

Nyt käsissäsi on ehkä parasta mitä pepullesi ja itsellesi voit tarjoilla kylmiin harrastuksiisi. Nappaa lempihoususi joiden kanssa olet lähdössä liikenteeseen ja kiinnitä prscalsång niihin. Melkeinpä helpoin tehdä tämä on laittaa pökät takapuoli ylöspäin lattialle tai pöydälle, sitoa prscalsång kiinni vyölenkkeihin ja muljauttaa sitten prscalsång sisään housun kauluksesta. Hyvä alkuarvaus oikealle paikalle on, kun asetat haarukset suunnilleen samoille kohdille.

Seuraavaksi sujautat itsesi housujen sisään prscalsångien kaveriksi ja lähdet rakastamasi lajin pariin tekemään uusia tarinoita.

Miten… 2

Oikean koon löytäminen omalle perberillesi on kohtalaisen helppoa. vaihtoehtoja on 5 ja kaikki mallit sopinee ihmisoletetulle pituuden mukaan seuraavasti:

  • XL (190 cm-)
  • L (180 cm-189 cm)
  • M (170 cm-179 cm)
  • S (150 cm-169 cm)
  • XS (-150 cm)

S ja XS ovat hieman kapeampia malleja.

Miten… 3

Jos epäilet omaa keskimääräisyyttä, voit myös tehdä suuntaa antavan tarkistusmittauksen perberistäsi seuraavasti.

1.

Istu tuolille ja laita sormi tai mittanauhan pää kohtaa missä prsposki kohtaa tuolin.

2.

Nouse seisomaan ja laita kaksi sormea polvitaipeeseen.

3.

Siinä välissä on mitta jota voi verrata alla olevaan taulukkoon. Huomaa, että mitta on melkoisesti eri seisotko vai istutko.

4.

Mittaamasi mitta on suurinpiirtein pisin eristeen pituus, että prscalsång toimii hienosti. Kannattaa ehkä valita lyhyempi kuin pidempi. XS koko on myös kapeampi ja soveltuu hyvin junioreillekin.
 

Koot

Eristeosan pituudet:

  • XL (505 mm)
  • L (455 mm)
  • M (405 mm)
  • S (355 mm)
  • XS (305 mm)