Tilaus- ja toimitusehdot

Normaali toimitus on lähimpään noutopisteeseen ja on ilmainen kun korin sisältö ylittää 60€. Alle 60€ tilauksissa  joudumme perimään pienen korvauksen toimituksista.

Toivomme tosiaan ettet haluaisi palauttaa prscalsångiasi. Jos nyt kuitenkin näin joutuu tehdä, niin tuotteen tulee olla täysin kunnossa ja käyttämätön. Palautuksien kanssa yritämme tehdä parhaamme ja noudattaa EU:n laajuisia pelisääntöjä. Palautus prosessi on aloitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Jotta olet oikeutettu palautukseen, tuotteen on tosiaan oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi sen. Sen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan. Tarvitsemme myös kuitin tai muun ostotositteen.

Ole ystävällinen äläkä lähetä palautusta valmistajalle vaan noudata alla olevia ohjeita.

Palautukset

Kun olemme tarkastaneet palautuksen, lähetämme teille sähköpostilla tiedon palautuksen jatkoetenemisestä sekä maksunpalautuksen mahdollisesta hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Jos palautus on kaikinpuolin hyväksyttävä, järjestämme maksunpalautuksen kortillesi tai alkuperäisen maksun muodossa, järjellisessä ajassa.

Myöhästynyt tai kadonnut maksupalautus

Jos tuntuu ettei palautusta kuulu, tarkista ensimmäiseksi pankistasi.

Seuraavaksi kannattaa kysellä luottoyhtiöltäsi. Joskus palautusten prosessointi kestää.

Sitten taas pankkiin, jos luottoyhtiö oli asiansa hoitanut.

Jos kaikki tämä on tarkistettu eikä ilmoittamaamme maksunpalautusta ole kuulunut, ilmoita meille [email protected] ja kokeillaan selvittää lisää.

Ale tuotteilla ei ole palautusoikeutta

Vaihdot

Vaihdamme tuotteet vain jos ne ovat puutteellisia tai vahingoittuneita. Tosiaan jos haluat vaihtaa uuteen samaan tuotteeseen lähetä sähköpostia [email protected] ja tuote osoitteeseen: Boomerang Logistics, HM Ops, Peterburi tee 44/5, 11415 Tallinn, Estonia.

Tuotteiden palauttaminen

Tuotepalautukset voi lähettää osoitteeseen: Boomerang Logistics, HM Ops, Peterburi tee 44/5, 11415 Tallinn, Estonia.

Sinun tulee maksaa palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Alkuperäiset toimituskulut eivät ole palautettavia. Mahdollinen maksunpalautus on toimituskulut vähennettynä.

Riippuen asuinpaikastasti pakettien liikkuminen saattaa kestää vaihtelevasti. Yritetään olla sutjakkaita.

HM Ops Oy ei vastaa toimituksesta palautukseen lähetettyjen pakettien osalta.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä [email protected] palautuksiin ja hyvityksiin liittyen.